Buitenschilderwerk

Opzoek naar Buitenschilderwerk ?

Uw gevel draagt in hoge mate bij tot de uitstraling van uw huis en tuin en daarom is een regelmatig onderhoud van buitenschilderwerk geen overbodige luxe. Een geschilderde gevel heeft om de 6 à 10 jaar een nieuwe laag verf nodig. En dat niet alleen om esthetische redenen, maar ook voor de nodige bescherming tegen weer en wind.

Schakel voor buitenschilderwerk best een professionele partner in voor een smetteloos resultaat dat lang meegaat. U voorkomt hierdoor ook een pijnlijke rug en veel energie- en tijdverlies.

Ook in het kader van nieuwbouw- of renovatieprojecten kunt u ons inschakelen.

Buitenschilderwerk : hoe gaan we te werk?

Een gevel schilderen vraagt de nodige kennis van zaken en voorbereiding. Zo meten we eerst de vochtigheidsgraad van de gevel op (die niet hoger mag zijn dan 5%).

Vooraleer we van start gaan geven we de gevel een goede schoonmaakbeurt: we verwijderen loszittende verf en voeren plaatselijke herstellingen uit waar de voeging aangetast is.

Op basis van de ondergrond kiezen we de geschikte verf en technieken.

Dan pas kan het echte verfwerk beginnen. De eerste laag die we aanbrengen is een waterdichte maar dampdoorlatende primer. Waterdicht omdat neerslag niet kan binnendringen, en dampdoorlatend omdat waterdamp van binnenuit wel weg kan: belangrijk voor de preventie van schimmels.

Na de primer volgen de scheurremmende tussenlaag en een of meerdere eindlagen.

Buitenschilderwerk : waarom kiezen voor Exclusive Solutions?

Wij werken uw gevel af met de grootste zorg voor detail zodat u vele jaren van een schitterend eindresultaat kan genieten. Dankzij onze jarenlange expertise weten we precies welke verfsoorten optimaal geschikt zijn voor uw gevel en kunnen we de werken snel en secuur afwerken.

Contacteer ons nu voor een offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Laat ons u helpen met uw schilderwerken

Laat je gegevens achter of mail ons op info@exclusivesolutions.be

Maak een afspraak