Steigerwerk

Opzoek naar steigerwerk ?

Moderne bouwprojecten vragen complex steigerwerk . Zowel voor standaard steigeroplossingen als voor dat complexere werk kunt u terecht bij Exclusive Solutions. Wij leveren steigers in hoogwaardige materialen en in een verscheidenheid aan maten en vormen. Indien gewenst komen we de steiger ter plaatse monteren en demonteren. Zo kunnen uw bouw- of renovatiewerken 100% veilig, ergonomisch en conform de richtlijnen verlopen.

Steigerwerk : soorten steigers

Het soort steiger nodig voor uw project zal afhangen van een aantal factoren:

  • Hoogte en vorm van de gevel,
  • Type werken,
  • Aantal personen dat tegelijkertijd op de steigers werkt,
  • Duur van de werken,
  • Of u afgeschermd wil werken of niet.

Met onze voorgefabriceerde onderdelen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, is het mogelijk om een rolsteiger te bouwen: ideaal voor de meeste gevelwerken. Deze kan dan makkelijk aangepast en uitgebreid worden zodat u een daksteiger of gevelsteiger verkrijgt. De opstelling kan ook uitgebreid worden met trappentorens, doorloopframes of loopbruggen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Complexer steigerwerk nodig, bijvoorbeeld voor hoogbouw of veelhoekige gevels? Wij tekenen het steigerwerk helemaal uit in functie van de werken. Hierbij houden we rekening met eventuele liften, laad- en losperrons, trappenhuizen, netten en kappen. Dat doen we in overleg met de aannemer en opdrachtgever.

Contacteer ons voor advies rond steigerwerk

Vertel ons over uw project en vraag vrijblijvend een offerte. Niet zeker welk steigerwerk u precies nodig hebt? Wij staan u graag bij met advies. Ook helpen we met de levering, installatie en afbraak van de steiger: zo spaart u heel wat kopzorgen en tijd uit.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Laat ons u helpen met uw schilderwerken

Laat je gegevens achter of mail ons op info@exclusivesolutions.be

Maak een afspraak