Winterschilder

Opzoek naar een winterschilder ?

Besparen op schilderwerken? Schakel dan een winterschilder in. Een winterschilder is in feite iemand die de gewone schilderwerken uitvoert, maar dan in de winter (met name tussen de derde week van november en de derde week van maart, met uitzondering van de feestdagen). Omdat schilders het gewoonlijk minder druk hebben in de wintermaanden, geven ze een korting als u ze dan inhuurt: de zogenaamde winterkorting. Deze kan oplopen tot 20% van de gewone zomerprijs! Ook Exclusive Solutions biedt u deze korting op de normale uurtarieven.

Winterschilder : de voordelen

Door een schilder in de winter in te schakelen, bespaart u niet alleen tot 20% op de totaalprijs. De winterschilder zal hoogstwaarschijnlijker sneller beschikbaar zijn in die periode, waardoor de klus wellicht sneller klaar is dan u wellicht had gedacht. En als de werken voor de lente en zomer af zijn, kan u het hele verdere jaar trouwens zorgeloos genieten van een schitterende gevel of interieur.

Winterschilder voor buitenschilderwerk

Kan je een buitengevel schilderen in de winter? Jazeker. Of het weer goed is voor schilderwerken aan de gevel, hangt enkel en alleen af van de luchtvochtigheid. En dat staat helemaal los van de temperatuur. De luchtvochtigheid mag niet meer dan 5% bedragen op de dag van de schilderwerken, omdat condensvorming zou kunnen verhinderen dat de verf niet goed hecht. Exclusive Solutions beschikt trouwens over speciale winterverf die sneller droogt.

Winterschilder voor binnenschilderwerk

Ook binnenschilderwerk, zoals het opfrissen van de muren of het plafond, kan perfect in de winter tegen verlaagde tarieven. Bij binnenschilderwerk is het aangenaam om voldoende verluchting te voorzien om van de vervelende geur af te raken, en dus ramen en deuren enkele uren open te zetten. In de winter is dat minder evident: daarom gebruiken we speciale verf zonder vervelende of schadelijke geur.

Bespaar op uw schilderwerken en vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte voor winterschilderwerken! Contacteer ons via het contactformulier

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Laat ons u helpen met uw schilderwerken

Laat je gegevens achter of mail ons op info@exclusivesolutions.be

Maak een afspraak