Binnenschilderwerk

Opzoek naar Binnenschilderwerk ?

Binnenschilderwerken voor renovatie of nieuwbouw? Laat u helpen door een professionele partner. Exclusive Solutions heeft maar liefst 30 jaar ervaring en een echte passie voor het vak. Met de juiste verf, gepaste technieken en oog voor detail laten we uw interieur schitteren.

Binnenschilderwerk : kleuradvies

Een kleur kiezen voor uw woonkamer, badkamer of kinderkamer is een moeilijke klus. Toch is de juiste sfeer van groot belang voor de sfeer in huis en voor het gevoel van ruimte.

De laatste jaren wordt er vaak voor een accentmuur gekozen. Niet onterecht: een accentmuur brengt leven en dynamiek in huis. Hiervoor moeten weliswaar een aantal belangrijke beslissingen genomen worden. Een eerste keuze die u moet maken is: welke muur krijgt een andere kleur? Afhankelijk hiervan kan u de ruimte kleiner of groter doen aanvoelen, of hoger, dieper of lager. Dan volgt nog een moeilijke keuze: welke accentkleur kiest u? Een lichte of donkere kleur? Verzadigd (zuiver) om minder verzadigd (vermengd met grijstinten)? Glanzende of matte verf? Factoren waar u mee rekening moet houden bij de keuze van de kleur zijn de grootte van de muur en de lichtinval. Maar ook persoonlijke voorkeur speelt een grote rol: gaat u voor frisse, levendige kleuren of hebt u liever een gezelligere, intiemere sfeer?

Laat u adviseren door Exclusive Solutions. Wij werkten al talloze interieurs af en weten precies hoe u het gewenste effect kan bereiken. We komen ter plaatse om de woonruimte te analyseren en naar uw specifieke wensen te luisteren.

Binnenschilderwerk : professionele uitvoering

Exclusive Solutions heet het schilderen als geen ander in de vingers. Naast de keuze van de kleuren heeft ook de techniek immers een niet onbelangrijke impact op de uiteindelijke sfeer. Exclusive Solutions weet van aanpakken. We werken uw binnenschilderwerk binnen de afgesproken tijdspanne en budget tot in de puntjes af en laten de werkplek achter zoals we die aangetroffen hebben.

Sluit voor uw interieur geen compromissen en contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Laat ons u helpen met uw schilderwerken

Laat je gegevens achter of mail ons op info@exclusivesolutions.be

Maak een afspraak