Schilder Kortrijk

schilder Kortrijk schilder Kortrijk schilder Kortrijk schilder Kortrijk schilder Kortrijk schilder Kortrijk schilder Kortrijk

Opzoek naar een schilder Kortrijk ?

Exclusive Solutions is uw schilder Kortrijk: zowel binnen- als buitenschilderwerk. Contacteer ons voor advies en een offerte op maat.

Nog op zoek naar een schilder Kortrijk voor zowel uw buiten- als binnenschilderwerk? Exclusive Solutions is uw partner.

Binnenschilder Kortrijk

De schilderwerken zijn een essentieel onderdeel van de afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject: ze bepalen in grote mate de sfeer die er in uw woning zal hangen. Kleuren kiezen voor uw woonkamer, badkamer of slaapkamer is geen gemakkelijke klus. Het effect van een kleur op een bepaalde ruimte is niet altijd goed te voorspellen.

Misschien kiest u voor een accentmuur? Ook dan moeten er keuzes gemaakt worden: welke muur krijgt een andere kleur? Wordt het een felle of minder verzadigde kleur, licht of donker, mat of glanzend, levendig of eerder sfeervol? Veel zal afhangen van de lichtinval en de oriƫntatie van de kamer.

Als ervaren schilder Kortrijk kan u bij Exclusive Solutions terecht voor advies. Eenmaal de juiste keuzes gemaakt zijn zorgen wij voor een perfecte uitvoering van het binnenschilderwerk, met oog voor het kleinste detail.

Buitenschilder Kortrijk

Uw geschilderde gevel heeft regelmatig een nieuwe verflaag nodig, maar dat is een tijdrovende en gevaarlijke klus. Schakel hiervoor beter een professionele schilder Kortrijk in, zoals Exclusive Solutions. Dat bespaart u veel tijd en mogelijk ook rugpijn!

Werkt u samen met een professionele schilder Kortrijk, dan bent u ook zeker van de juiste omstandigheden. Zo meten we eerst de vochtigheidsgraad van de gevel en adviseren we indien nodig een grondige reinigingsbeurt van de gevel vooraleer we met de werken beginnen. Ook maken we gebruik van de beste materialen voor zowel de primer als de scheurremmende tussenlaag en eindlaag of -lagen.

Conclusie: een professionele schilder Kortrijk zorgt voor kwalitatief schilderwerk dat jaren meegaat. Bij Exclusive Solutions gaan we naast onberispelijke kwaliteit ook voor open communicatie en vertalen we uw wensen naar een smaakvolle afwerking die 100% past bij uw persoonlijkheid.

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Laat ons u helpen met uw schilderwerken

Laat je gegevens achter of mail ons op info@exclusivesolutions.be

Maak een afspraak